Çim Adam Sergisi

Bilim Uygulamaları dersinde yer alan Çimlenme konusu kapsamında öğrencilerimiz çim adam yaptılar. Yaparak yaşayarak öğrenme tarzında yapılan bu etkinlik öğrenme ortamları için çok önemlidir. Bu eğlenceli faaliyetlerle hem çim adam nasıl yapıldığını öğrencilerimize eğlenerek keşfettirirken, hem de öğrencilerimize sabırlı olma gibi kavramları öğretilmektedir. Ayrıca çim adam yapımı sürecinde birçok farklı materyal kullanacak olan öğrencilerimizin el becerilerini geliştireceklerdir. Çim adam yapımı sürecinde öğretmen-öğrenci işbirliği şeklinde  çalışmalar yürütülmüştür.  Çim adam bakımı konusunda tüm sorumluluğu öğrencilerimiz almıştır. Böylece kendi görevleri olur ve sorumluluk bilinçlerinin gelişmesine de bu etkinlik sayesinde destek olmuştur. Yıl sonunda çim adamlar okulumuzda sergilenmiştir.

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 11:02 - Görüntülenme: 192