T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Mustafa Kemal Ortaokulu

Müdürümüz Duran KURT'un Yarıyıl Mesajı

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Okulumuzda eğitim-öğretimine devam etmekte olan 1190 öğrencimiz bugün karne heyecanı yaşadı.

         Sevgili Öğrenciler;

Bugün karne heyecanı yaşayan  tüm öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı kutluyor, gayretli çalışmalarının karşılığını aldıkları belgelerle taçlandıran öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yarı yıl tatilinizi bilgisayar oyunlarından uzak, daha çok kitap okuyarak, ailenizle vakit geçirerek ve dinlenerek geçirmenizi tavsiye ediyor, şimdiden  ikinci yarı yılın daha verimli ve daha başarılı bir dönem olmasını temenni ediyorum. 

 

        Değerli Veliler;

Evlatlarımızın çalışmalarının akademik olarak karneye yansımaları ne olursa olsun onlara gerekli uyarılarımızı  yapmanın yanında ilgi ve sevgimizi göstermeyi ihmal etmeyelim,  onların ümitli ve mutlu olmalarını sağlayalım. Bu tatilde onlara biraz daha fazla zaman ayıralım. Birlikte kitap okuyalım, birlikte daha çok vakit geçirelim, yarı yıl tatilinde gereksiz baskı ve  özgüvenlerini zedeleyecek tutumlardan uzak duralım,  yarı yıl tatilini dinlenerek geçirmelerine imkan tanıyalım. 

 

       Kıymetli Öğretmenlerimiz;

Bu zorlu eğitim sürecinde  her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görevi ifa ettiniz.

 

Ülkemizin geleceği yavrularımızı hayata en güzel şekilde hazırlayabilmenin gayreti içerisinde oldunuz. Vatan ve millet sevgisi ile dolu yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Bu salgın döneminde fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, öğrencilerimiz, velilerimiz ve şahsım adına gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  

 

Covid-19 salgınının gölgesinde yorucu bir yarı  yıl geçiren, öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin sağlık ve huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmesini diliyorum.

                                                                                                            

 

Duran KURT

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.01.2022 - Güncelleme: 22.01.2022 10:34 - Görüntülenme: 1574
  Beğen | 21  kişi beğendi