T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Mustafa Kemal Ortaokulu

TUBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ YOĞUN KATILIMLA DÜZENLENDİ

Danışmanlığını matematik öğretmenimiz ERAY EKER'in yaptığı  'TÜBİTAK Bilim Fuarı' Cuma günü düzenlenen programla açıldı.

 Okulun spor salonunda gerçekleşen açılışa  Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Çorum Kaymakam Adayı Adem Balkanlıoğlu, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, bazı daire ve okul müdürleri,sivil toplum kurulunun  temsilcileri ile öğrenci velileri katıldı.


Danışmanlığını matematik öğretmenimiz ERAY EKER'in yaptığı  'TÜBİTAK Bilim Fuarı' Cuma günü düzenlenen programla açıldı.

 

Okulun spor salonunda gerçekleşen açılışa  Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Çorum Kaymakam Adayı Adem Balkanlıoğlu, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, bazı daire ve okul müdürleri,sivil toplum kurulunun temsilcileri katıldı.

Okul Müdürü Kadir Yurttutar, Müdür Yardımcıları Bülent Kaya, Firdevs Yıldız, Salih Kayar ve Sinan Ağaç ile Okul Aile Birliği Başkanı Lütfi Sakatoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Mustafa Azak ve Serkan Adanır'ın da hazır bulunduğu açılışta öğrencilerin hazırladığı projeler görücüye çıktı.

 

 Açılışta kürsüye gelen Kadir Yurttutar, bu yıl 3.'sünü düzenledikleri Bilim Fuarı'nda Teknoloji ve Tasarım alanında 12, Fen ve Teknoloji alanında 12, Matematik  alanında 3, Sosyal Bilimler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Zeka Oyunları alanında birer çalışma olmak üzere toplam 30 projenin Sergilendiğini söyledi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.06.2016 - Güncelleme: 27.12.2021 10:07 - Görüntülenme: 1479
  Beğen | 0  kişi beğendi