Duran KURT - Okul Müdürü

20.03.1981 yılında ÇORUM ili OSMANCIK ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Osmancık İlçesi Yaylabaşı İlkokulunda, Ortaokulu Osmancık Lisesi Ortaokul kısmında bitirmiştir. Lise öğrenimini ise 1999 yılında Çorum Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. 2003 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak 22 Şubat 2005 tarihinde Burdur ili Gölhisar ilçesi Yeşildere İlköğretim Okulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında Diyarbakır ili Silvan ilçesi Profilo İlköğretim Okulunda Asker Öğretmen olarak görev yapmıştır. 2007 yılı Haziran ayında Ordu ili Aybastı ilçesi Zaferimilli İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atanmıştır. Bu görevindeyken 2009 yılında Müdür Yardımcılığı sınavı doğrultusunda yapılan atama neticesinde Ordu İli Aybastı İlçesinde bulunan Havluiçi YBO da Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Daha sonra sırasıyla Havluiçi YBO Müdür Başyardımcılığı, Aybastı Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcığı, Çorum İli Osmancık İlçesi Kamil Ortaokulu Okul Müdürlüğü, Danişment Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevinlerinde  bulunmuştur. 2020 yılı Haziran ayında yeniden idareci görevlendirmeleri kapsamında Çorum Mustafa Kemal Ortaokulu Okul Müdürü olarak atanmıştır. Halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.