Mrt

Mart Nevruz Günü Kutlama Programı okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru Ve Uygulama Kılavuzu - 2024 yayınlandı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Performansını gururla sunarız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif Ersoy´u Anma Günü için okulumuz bahçesinde program düzenlenmiştir.

Mrt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Çorum Mustafa Kemal Ortaokulu 2. Dönem 1. Sınav Takvimine aşağıda bulunan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

28 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan basketbol müsabakalarına katılan farklı kategorilerdeki takımlarımız başarıları ile gururlandık.

Eyl

26 Şubat 2024 Pazartesi İtibariyle Uygulanacak Ders Programı için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayınız.

Okulumuzda yürütülmekte olan "Veli-Öğretmen Görüşme Saatleri" uygulaması değişen ders programımıza göre güncellenmiştir. Veli-Öğretmen Görüşme Saatleri Çizelgesi için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayınız.

İçerikler ana menüde bulunan Eğitim - Öğretim sekmesi altında sabitlenmiştir.

Ekm

Öğrencilerimizin durumlarını görüşerek eğitim öğretim yılının verimli geçmesine katkıda bulunmak adına veli - öğretmen görüşme saatlerine katılımınızı bekliyoruz.

Çizelge okul web sayfamızın ana menüsünde bulunan Eğitim-Öğretim sekmesi altına sabitlenmiştir.

Şbt

Yazar Birsen Ekim Özen okulumuzu ziyaret ederek düzenlenen söyleşide öğrencilerimizle buluşmuştur.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı - Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 1.Dönem 2.Yazılı Örnek Soru Kitapçıklarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Bakanlığımızca 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde 1. dönem 2. yazılı sınavlarının 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü ve 9. Sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde yapılması daha önce ilan edilmiştir.