Ekm

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan LGS Örnek Sorularına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı - Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü sayfasında yayınlanan 2. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıkları için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız...

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları 6. sınıf Türkçe dersi için 26 Mart 2024 Salı günü;

6. sınıf matematik dersi için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Eyl

5 Ocak 2024 tarihinden itibaren okulumuzda kullanılacak olan "Giriş - Çıkış Zaman Çizelgesi" belirlenmiştir. Çizelge okul web sayfamızın ana menüsünde bulunan Eğitim-Öğretim sekmesi altına sabitlenmiştir.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.yazılı sınavlar öncesi siz kıymetli velilerimiz ile öğrencilerimizin akademik ve davranış durumlarını değerlendirebilmek adına veli toplantıları planlanmıştır. Aşağıdaki bağlantılardan sınıf kademenize uygun olana linke tıklayarak ilgili davetiyeye ulaşabilirsiniz.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı - Çalışma Takvimi görseli yayınlanmıştır.

Mrt

Aşağıda belirtilen esaslar Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulumuz tarafından belirtilmiştir.

Eyl

May

Okul Rehberlik Servisimizin her sene başından uyguladığı Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketi (RİBA) okul web sayfamızda yayınlamaktadır.

Ekm