4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Gerçekleştirildi

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni ABBAS KOLCU Danışmanlığında 'TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI' DÜZENLENDİ.
Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve öğrencileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen fuarda birbirinden ilginç projeler görücüye çıktı.

Türkçe, Matematik, Zeka Oyunları, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Teknoloji Tasarım olmak üzere 5 ayrı daldan 33 proje sergilendi.

Bilim fuarının açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Çoban, bazı okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Ramazan Akkaya yaptığı açış konuşmasında'' Şuna kesin olarak  inanıyoruz ki, biraz sonra eserlerini göreceğiniz öğrencilerimiz yarının Türkiye'sinin sahipleridir. Bizler bu çocuklarımıza güveniyoruz. Geleceğimizin, aklıyla değerlerini birleştirecek olan gençliği, bilimi yitik mal olarak telakki ederek onu nerede olursa alıp yürüyecek.'' dedi.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Tevfik Sevgülü ;OKULLAR HAYAT OLSUN projesi kapsamında bilim fuarımıza velilerimizin canlı resim  performansı ile destek verdi.

Etkinlikte Müzik öğretmeni Aynur Karakuş'un ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ritim gösterisi sergilendi.

BİLİM FUARIBİLİM FUARIBİLİM FUARIBİLİM FUARIBİLİM FUARIBİLİM FUARI

Yayın: 10.06.2015 - Güncelleme: 27.12.2021 10:07 - Görüntülenme: 1820