May

Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesi olan TIMSS-2023'de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız devam ediyor.

May

Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLIK VE SPOR BAYRAMI  ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'na katılım sağlayan öğrencilerimiz;

May

Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesidir. Katılıcak sınıfların rastgele seçildiği TIMMS 2023 faaliyetlerinde okulumuz 5/A ve 5/B sınıfları ülkemizi temsil edecektir.

May

16- 17 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılması planlanan Okul Aile Birliği - Okul Kermesimizde ilk günü geride bıraktık.

Tem

2021 LGS 1. Yerleştirme Sonuçları verilerine göre hazırlanan infografiği aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliği ile gerçekleştirilen Biz Bir Takımız Projesi kapsamında ülkemizin güzide şehirlerinden Van ilimize öğrencilerimiz ve velilerimiz ile 24.06.2022 tarihinde başlayan gezimiz 27.06.2022 tarihinde sona ermiştir.

Haz

17 Haziran 2022 Cuma günü düzenlenen karne töreni ile öğrencilerimiz eğitim öğretim yılını tamamladı.

Haz

6-13 Haziran 2022 tarihleri arasında okulumuzda düzenlenen Atık Kağıt Toplama Kampanyası öğrencilerimizin yüksek katılımı ile sonlandırıldı.

Haz

5B ve 5E sınıflarımız yıl sonu pikniğinde buluştu.

May

Okul Müdürümüz Duran KURT'un 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS mesajı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.