Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Eyl

17 Ekim 2023 Salı gününden itibaren okulumuzda kullanılacak olan "Giriş - Çıkış Zaman Çizelgesi" belirlenmiştir. Çizelge okul web sayfamızın ana menüsünde bulunan Eğitim-Öğretim sekmesi altına sabitlenmiştir.

Eyl

5. Sınıflar Öğrenci No Sıralı Şube Listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci isimleri ve TC Kimlik Numaraları Kişisel Verilerin Korunması ilklerine göre şifrelenmiştir.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt yaptıran 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik Uyum Eğitimi düzenlenecektir.

Tem

2023 LGS 1. Yerleştirme Sonuçları verilerine göre hazırlanan infografiği aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Haz

Öğrencimiz BETÜL AYDEMİR 2023-LGS Merkezi Sınavında 90 sorunun tamamına doğru cevap vererek 500 tam puan ile TÜRKİYE 1.si olmuştur.

Haz

2023 - Yıl Sonu Karne Töreni okulmuz bahçesinde yapılan programımız ile gerçekleştirildi.

Haz

Okul Müdürümüz Duran KURT'un Yıl Sonu Mesajı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Haz

Görsel Sanatlar derslerinde hazırlanan çalışmalardan oluşan 2023 Sene Sonu Resim Sergimizin yapılan açılış töreninin ardından veli ve öğrencilerimiz beğenisine sunulmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

May

Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesi olan TIMSS-2023'de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız devam ediyor.

May

Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLIK VE SPOR BAYRAMI  ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'na katılım sağlayan öğrencilerimiz;