Nis

26 Nisan 2022 Salı günü okulumuzda Diyabet - Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitimleri verilmiştir.

Nis

Mustafa Kemal Ortaokulu ve Adnan Menderes İlkokulunun birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla Kadeş Barış Meydanında kutlanmıştır.

Nis

Kız Basketbol Takımımız emin adımlarla hedefe ilerliyor.

Nis

6/B Sınıfı öğrencimiz Yusuf Mert DALGIÇ Resfebe ve Matematik Öykü Yarışmasında İl Birincisi olmuştur.

Mrt

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren kullanımına başlanacak olan okul kıyafetlerimiz belirlenmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencilerimizden Yusuf Mert DALGIÇ, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında il ikincisi olmuştur.

Mrt

Ülke genelinde yapılması planlanan 7 Mart Deprem Haftası - Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı 4 Mart 2022 Cuma günü 11:30 da okulumuzda gerçekleştirildi.

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Okulumuzda eğitim-öğretimine devam etmekte olan 1190 öğrencimiz bugün karne heyecanı yaşadı.